Om DANBORG REVISION

DANBORG REVISION ApS blev stiftet i sommeren 2003 og har i dag domicil i et større revisorkontorfællesskab i Birkerød. Revisorkontorfællesskabet omfatter 7 mindre revisions-virksomheder i samme revisorhus.
Gennem kontorfællesskabet opnås et dagligt samarbejde med andre revisorer, hvilket giver en løbende erfaringsudveksling i det daglige arbejde.

Vores kundekreds er primært erhvervslivet, hvor aktie-, anparts- og iværksætterselskaber samt enkeltmandsvirksomheder i forskellige brancher indgår.
Mange virksomhedsejere indgår også som privatpersoner i kundekredsen.

Herudover har andre privatpersoner valgt os som deres revisor, hvor vi hjælper med deres skattesager, den årlige selvangivelse eller deres forældreudlejning af f.eks. en lejlighed. Disse privatpersoner er meget begejstrede for vores service og for en gennemgang af vores udførte assistance på et forståeligt dansk sprog.

DANBORG REVISION ApS blev i efteråret 2018 kvalitetskontrolleret af Revisortilsynet som en krævet kontrol med højst 6 års mellemrum – ifølge revisorlovgivningen.
Revisionsvirksomheden bestod også denne kvalitetskontrol uden nogen som helst anmærkning, hvilket nu er sket ved begge kontrolbesøg af Revisortilsynet gennem årene.
Vi er meget stolte af denne ”kvalitetsstempling” af revisionsvirksomheden.

Om Preben Danborg

E-mail: pd@danborgrevision.dk

Telefon: 70 22 80 50

Født: 14. maj 1963.