Årsregnskab

Hos DANBORG REVISION tilbyder vi vores ekspertise i forbindelse med udarbejdelse af virksomhedens årsregnskab.

Årsregnskab for virksomheder

Få professionel hjælp til udarbejdelsen af årsregnskabet

Har du brug for professionel hjælp til udarbejdelse af din virksomheds årsregnskab? Hos Danborg Revision hjælper vi dig gerne, så du kan være helt tryg ved, at dine årsregnskaber er udarbejdet korrekt.

 
Vi står klar med vores hjælp i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab for virksomheder i alle størrelsesordener (uanset om der er revisionspligt eller ej), der er placeret i Birkerød, Holte, Farum, Glostrup og omegn, men også i resten af Storkøbenhavn. En del virksomheder i Storkøbenhavn vælger faktisk også Danborg Revision grundet den gode omtale af revisionsvirksomheden!

Danborg Revision ledes af en godkendt revisor, der er optaget i revisorregistret hos Erhvervsstyrelsen, og du kan derfor trygt vælge at lade os stå for regnskabsarbejdet.

 ​

Hvad er et årsregnskab?

Et årsregnskab er et regnskab for virksomheden, der skal udarbejdes en gang om året. Det er et krav i årsregnskabsloven, og årsregnskabet omtales faktisk i regnskabslovgivningen som en "årsrapport". Årsregnskabet har til formål at beskrive virksomhedens økonomiske situation for det pågældende år, der er gået.


Årsregnskabet spiller dermed også en væsentlig rolle i forhold til virksomhedens fremtidige udvikling, og man kan med fordel se årsregnskabet som en økonomisk status på, hvordan det er gået med virksomheden, og hvor den bevæger sig hen. Derfor er også bankerne begejstrede for at se en virksomheds årsregnskab (årsrapport) - og det foretrækkes opstillet af en godkendt revisor.

 
Et årsregnskab viser, hvad der er investeret i, og hvordan de likvide midler og de øvrige aktiver i virksomheden er blevet brugt det seneste år, og regnskabet giver også et overblik over alle virksomhedens indtægter og udgifter.

 
Hvornår skal årsregnskab indberettes?

Hvornår virksomhedens årsregnskab skal indberettes, afhænger af virksomhedens type. I dag skal både danske selskaber og enkeltmandsvirksomheder udarbejde deres årsregnskab (årsrapport) i løbet af de første 6 måneder i det nye regnskabsår. For selskaber skal årsrapporten være indberettet digitalt senest 6 måneder efter regnskabsårets udløb til Erhvervsstyrelsen.

 
Vi kommer med konkrete forslag til optimering af din virksomhed

Når du vælger at lade os udarbejde din virksomheds årsregnskab, kan vi både se 5 år tilbage samt fornemme et år frem i tiden med driftsforløbet for din virksomhed. På den måde kan vi også belyse eventuelle regnskabsmæssige udfordringer.

 
Vi kommer gerne med konkrete forslag til diverse forbedringsmuligheder for din virksomhed, ligesom vi kan guide og rådgive dig til, hvordan du opnår den mest fordelagtige udvikling af din virksomhed.

 
Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi arbejder altid efter den gældende lovgivning. Ønsker du at få beregnet en pris på udarbejdelsen af din virksomheds årsregnskab (årsrapport), så kontakt os endelig for en nærmere dialog.

Søger du en kompetent revisor til dit regnskab?

Vi er dygtige, kompetente og professionelle, hvilket gør, at du trygt kan stole på, at vi er det helt rette valg.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

God information og dialog

Vi tilbyder åben og effektiv kommunikation, med fokus på transparens og relevans.

Hurtig tilbagemelding

Vi er responsive og proaktive, og tilbyder altid kort svartid på vores opgaver.

Stor professionel indsigt

Vi har en dybdegående viden og indgående kendskab til branchen.

Fokus på faglig viden og ekspertise

Hos os er kontinuerlig kompetenceudvikling i højsædet, hvilket sikrer faglig præcision.

Danborg Revision

Registreret revisor med speciale i erhvervslivet.

Danborg Revision Registreret Revisionsanpartsselskab

Blokken 90, 3460 Birkerød

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon:

70 22 80 50

Hverdage mellem kl. 8.30 – 17.00​​

E-mail:

pd@danborgrevision.dk