Om os

Vil du vide mere om os?

​Nogle ser en revisor – Vi ser præcision og ekspertise.

​Om Danborg Revision

Her kan du læse mere om Danborg Revision.
DANBORG REVISION ApS blev stiftet i sommeren 2003, og revisionsvirksomheden har i dag domicil i et større revisorkontorfællesskab i Birkerød. Revisorkontorfællesskabet omfatter 6 mindre revisionsvirksomheder i samme revisorhus.
Gennem kontorfællesskabet opnås et dagligt samarbejde med andre revisorer, hvilket giver en løbende erfaringsudveksling i det daglige arbejde.

Vores kundekreds er primært erhvervsvirksomheder, hvor enkeltmandsvirksomheder og aktie- og anpartsselskaber indgår. Ofte er der også tale om et koncern-forhold hos vores kunder.
Kunderne er placeret i forskellige brancher.
Mange virksomhedsejere indgår også som privatpersoner i kundekredsen.

Andre privatpersoner har også valgt os som deres revisor, hvor vi hjælper med deres skattesager, den årlige selvangivelse eller deres forældreudlejning af f.eks. en lejlighed. Disse privatpersoner er meget begejstrede for vores service og de får en gennemgang af vores udførte assistance på et forståeligt sprog.

DANBORG REVISION ApS blev i efteråret 2018 kvalitetskontrolleret af Revisortilsynet som en krævet kontrol med højst 6 års mellemrum – ifølge revisorlovgivningen.


Revisionsvirksomheden bestod også denne kvalitetskontrol uden nogen som helst anmærkning, hvilket nu er sket ved begge udførte kontrolbesøg af Revisortilsynet gennem årene.

Vi er meget stolte af denne ”kvalitetsstempling” af revisionsvirksomheden.”​

Om Preben Danborg​

Jeg har mere end 35 års erfaring i revisionsbranchen, og har gennem årene udført traditionel revision, udarbejdelse af årsrapporter, samt har udført assistance til opstart af virksomhed og til planlagt nedlukning af en virksomhed.

Herudover har jeg altid haft en særlig interesse i skatterådgivning til selvstændige erhvervsdrivende og hovedaktionærer.

  • Min teoretiske baggrund er uddannelserne HD i regnskabsvæsen og økonomistyring, og Merkonom i Revision.
  • Jeg blev godkendt af Erhvervsstyrelsen som registreret revisor i 1992, og jeg har lige siden opfyldt alle krav til at kunne være optaget i Revisorregisteret hos styrelsen. I dag bruges revisorbetegnelsen ”Godkendt revisor” for alle registrerede og statsautoriserede revisorer.

Jeg har i øvrigt fornøjelsen af løbende at hjælpe andre godkendte revisorer med mine faglige kompetencer. Jeg nyder denne anerkendelse fra fagfolk i revisorbranchen.​​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

God information og dialog

Vi tilbyder åben og effektiv kommunikation, med fokus på transparens og relevans.

Hurtig tilbagemelding

Vi er responsive og proaktive, og tilbyder altid kort svartid på vores opgaver.

Stor professionel indsigt

Vi har en dybdegående viden og indgående kendskab til branchen.

Fokus på faglig viden og ekspertise

Hos os er kontinuerlig kompetenceudvikling i højsædet, hvilket sikrer faglig præcision.

Danborg Revision

Registreret revisor med speciale i erhvervslivet.

Danborg Revision Registreret Revisionsanpartsselskab

Blokken 90, 3460 Birkerød

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon:

70 22 80 50

Hverdage mellem kl. 8.30 – 17.00​​

E-mail:

pd@danborgrevision.dk