Revision

Hos DANBORG REVISION tilbyder vi vores ekspertise i revision.

Søger du en kvalificeret revisor til at udføre revision af din virksomheds årsregnskab?

Vi udfører revision for alle virksomheder, hvor der er revisionspligt af årsregnskabet eller hvor ejeren af virksomheden har tilvalgt revision af årsregnskabet. Det har vi som en årlig opgave for en del af vores kunder.

Kræver regnskabslovgivningen eller ønsker virksomhedsejeren en revision, kan dette kun udføres af en godkendt revisor (d.v.s. en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor, der er registreret i det danske revisorregister). Som resultat af revisionen afgives en revisorerklæring i virksomhedens årsrapport (årsregnskab) med oplysning om revisors udførte kontrolarbejde.

Et bogføringsbureau eller en freelance-bogholder må derfor ikke udføre revision af årsregnskaber eller af andre regnskabsmæssige forhold. Det er klart oplyst i den danske regnskabslovgivning og i revisorlovgivningen.

Registreret revisor Preben Danborg har som godkendt revisor naturligvis gennemført den omfattende regnskabs- og revisionsuddannelse.

For at sikre, at vores arbejde altid udføres med højeste kvalitet efter gældende krav og standarder, følger vi et meget anerkendt kvalitetsstyringssystem med revisionsinstrukser for alle slags regnskabsposter i vores kunders årsregnskaber. Herigennem bliver vi understøttet til effektivitet i vores arbejde.

Dette kombineret med kompetente medarbejdere, sikrer tryghed og troværdighed i vores arbejde.

I forbindelse med vores arbejde, opnår vi et indgående kendskab til den enkelte virksomhed, og denne viden anvender vi pro-aktivt til rådgivning på andre områder således, at vi giver mere end bare en opstillet årsrapport med et revideret årsregnskab til vores kunder.

Få hjælp af en revisor til årsregnskabet

Kontakt os, og lad os aftale forløbet for en revision på et møde, hvor vi vil drøfte dit årsregnskab og forventninger til et fremtidigt samarbejde. Du kan ringe til os eller skrive til os i ”Kontakt os”-formularen.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

God information og dialog

Vi tilbyder åben og effektiv kommunikation, med fokus på transparens og relevans.

Hurtig tilbagemelding

Vi er responsive og proaktive, og tilbyder altid kort svartid på vores opgaver.

Stor professionel indsigt

Vi har en dybdegående viden og indgående kendskab til branchen.

Fokus på faglig viden og ekspertise

Hos os er kontinuerlig kompetenceudvikling i højsædet, hvilket sikrer faglig præcision.

Danborg Revision

Registreret revisor med speciale i erhvervslivet.

Danborg Revision Registreret Revisionsanpartsselskab

Blokken 90, 3460 Birkerød

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon:

70 22 80 50

Hverdage mellem kl. 8.30 – 17.00​​

E-mail:

pd@danborgrevision.dk