Revision

Hos DANBORG REVISION tilbyder vi vores ekspertise i revision.

Skal vi mødes?

  Søger du en kompetent revision af dit regnskab?

  Vi er dygtige, kompetente og professionelle, hvilket gør at du trygt kan stole på, at vi er det helt rette valg.

  Vi udfører revision for alle virksomheder, hvor der er revisionspligt af årsregnskabet eller hvor ejeren af virksomheden har tilvalgt revision af årsregnskabet. Det har vi fornøjelsen af for en del af vores kunder.

  Kræver regnskabslovgivningen eller ønsker virksomhedsejeren en revision, kan dette kun udføres af en godkendt revisor (d.v.s. en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor, der er registreret i det danske revisorregister) og som resultat af revisionen afgives en revisorerklæring i virksomhedens årsrapport (årsregnskab) med oplysning om det udførte arbejde.

  Et bogførings bureau eller en freelance-bogholder må derfor ikke udføre revision af årsregnskaber eller af særlige regnskabsmæssige forhold. Det er klart oplyst i den danske regnskabslovgivning og i revisorlovgivningen.

  Vi har som godkendt revisor naturligvis gennemført den krævende danske regnskabs- og revisionsuddannelse.
  For at sikre, at vores arbejde altid udføres med højeste kvalitet efter gældende krav og standarder, følger vi et meget anerkendt kvalitetsstyringssystem med revisionsinstrukser for alle slags regnskabsposter hos vores kunder. Herigennem bliver vi understøttet til effektivitet i vores arbejde.

  Dette kombineret med kompetente medarbejdere, sikrer tryghed og troværdighed i vores arbejde.

  I forbindelse med vores arbejde, opnår vi et indgående kendskab til den enkelte virksomhed, og denne viden anvender vi pro-aktivt til rådgivning på andre områder således, at vi giver mere end bare en årsrapport med et revideret årsregnskab.

  Få hjælp af en revisor til årsregnskabet

  Kontakt os, og lad os aftale forløbet for en revision på et møde, hvor vi vil drøfte dit årsregnskab og forventninger til et fremtidigt samarbejde. Du kan ringe til os eller skrive til os i ”Kontakt os”-formularen.

  Billede af person hvor billedet er beskåret så man ikke kan se øret og skulder revision

  Det kan vi gøre for dig

  Se videoen med Preben Danborg