Revision

Hos DANBORG REVISION tilbyder vi vores ekspertise i revision.

Skal vi mødes?

Søger du en kompetent revision af dit regnskab?

Så er DANBORG REVISION dit rette valg af revisor. Vi er dygtige, kompetente og professionelle, hvilket gør at du trygt kan stole på, at DANBORG REVISION er dit helt rette valg af revisor.

Vi udfører revision for alle virksomheder, hvor der er revisionspligt af årsregnskabet eller hvor ejeren af virksomheden har tilvalgt revision af årsregnskabet. Det har vi fornøjelsen af for en del af vores kunder.

Kræver regnskabslovgivningen eller ønsker virksomhedsejeren en revision, kan revisionen kun udføres af en godkendt revisor (d.v.s. en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor, der er registreret i det danske revisorregister) og som resultat af revisionen afgives en revisorerklæring i virksomhedens årsrapport (årsregnskab) med oplysning om den udførte revision.

Et bogføringsbureau eller en freelance-bogholder må derfor ikke udføre revision af årsregnskaber eller af særlige regnskabsmæssige forhold. Det er klart oplyst i den danske regnskabslovgivning og i revisorlovgivningen.

Vi har som godkendt revisor naturligvis gennemført den krævende danske regnskabs- og revisionsuddannelse.
For at sikre, at vores revision altid udføres med højeste kvalitet efter gældende krav og standarder, følger vi
et meget anerkendt kvalitetsstyringssystem med revisionsinstrukser for alle slags regnskabsposter hos vores kunder. Herigennem bliver vi understøttet til en effektiv revision.

Dette kombineret med kompetente medarbejdere, sikrer tryghed og troværdighed i vores revision.

I forbindelse med vores revision, opnår vi et indgående kendskab til den enkelte virksomhed, og denne viden anvender vi pro-aktivt til rådgivning på andre områder således, at vi giver mere end bare en årsrapport med et revideret årsregnskab.

Få hjælp af en revisor til årsregnskabet

Kontakt os, og lad os aftale forløbet for en revision på et møde, hvor vi vil drøfte dit årsregnskab og forventninger til et fremtidigt samarbejde. Du kan ringe til os eller skrive til os i ”Kontakt os”-formularen.

Det kan vi gøre for dig

Se videoen med Preben Danborg